Filma med mobilen

FIA – Filma Innehåll Agera

Du vet att en intressant person kommer förbi din arbetsplats. En person med unika kunskaper? En kund som du vet haft extra stor nytta av dina tjänster? En samarbetspartner du haft ett lyckat projekt med? Det här ska du naturligtvis passa på att dela med dig av till kunder, medarbetare, partners. Hur gör du det på ett enkelt sätt? Ta fram mobilen!

Mobilproducerade filmer passar perfekt till korta intervjubaserade filmer. Filmer för sociala medier, eller interna nätverket. Du har ju en helt ok kamera i din mobil. Men har du koll på hantverket?

Konceptet bygger på 3 ben. Det ena är FIA, utbildning. Film Innehåll Agera. Det andra är en supporttjänst och det tredje är en mix av de två första benen. Upplägget syftar till att stärka din kommunikativa förmåga gällande filmproduktion och agerande framför kamera; på film och framför laptop-kamera.

Utbildningen syftar till att ge dig praktisk träning. Konkreta verktyg för att hantera de utmaningar du ställs inför i ditt arbetsliv; att delta i möten framför kamera. Att medverka på film, men också att själv kunna producera korta filmer med mobilen som ger önskad effekt. Varje utbildningsdel har sitt specifika tema. Du bokar de moduler du vill gå. Varje modul omfattar 3 1⁄2 timme och du väljer själv om du vill medverka fysiskt eller på distans. Efter varje modul får du mallar, checklistor och inspiration för att kunna omsätta det du lärt dig.

Utbildningen – 6 fristående delar

Modul 1 – Innehåll/Content.
Modul 2 – Filma med mobilen/Shoot
Modul 3 – Agera framför kamera/Action
Modul 4 – Klippning/Cut
Modul 5 – Regelverk & spridning/Legal & reach
Modul 6 – Strategi/Strategy

Datum planeras under våren och hösten 2021.

Utbildningen är uppdelad i 6 delar med ett specifikt tema. Du kan välja att gå hela utbildningen, men också välja ut den eller de moduler du är intresserad av. Du kan boka dig för en modul i taget eller för flera, vilket blir lite billigare. Varje modul omfattar 3 ½ timme. Du väljer själv om du vill medverka fysiskt eller på distans. Läs med här.

Nästa utbildning

Vi tar endast in ett begränsat antal deltagare, dels p g a pandemin, dels för att alla ska kunna få individuellt stöd och handledning under utbildningen.

Om utbildarna

Marcus Höök, Kommunikationsexpert, rådgivare, utbildare och föreläsare.
Andreas Lindemark, Filmare, Kreativ producent

I utbildningen möter du Marcus och Andreas som tillsammans har mer än 40-års erfarenhet av arbetet framför och bakom kameran. Marcus med över 1 000 scenframträdanden, från nyhetsuppläsare till Romeo. Han har även arbetat som regissör, talartränat och skrivit manus åt stort antal klienter när de ska stå framför kamera. Andreas har arbetat på TV4 Nyheterna som fotograf och redigerare. Han har även arbetat på flertalet TV-produktionsbolag, bl a på Dabrowski TV. Detta kryddat med gästspel garanterar dig en heltäckande kunskap för allt som kan kopplas till rörligt innehåll och produktion av rörlig bild.

Priser

1 modul 4 600 SEK. 2 – 3 moduler 4 200 SEK/modul.  4 – 5 moduler 3 900 SEK/modul. 6 moduler eller fler 3 700 SEK/modul. Alla priser är exkl. moms. Fika och lunch ingår. Distansmedverkande erhåller 30 min handledning efter varje modul. Du kan välja att köpa en modul i taget, men det blir billigare att välja flera åt gången.

För frågor, mer information eller bokning av utbildning; kontakta Marcus eller Andreas.

E-mail: andreas.lindemark@cinemanord.com
Phone: +46708681975

Konceptet FIA drivs av Andreas Lindemark, CinemaNord och Marcus Höök, Agera Kommunikation. www.agerakommunikation.se